Δελτίο Τύπου - Πάτρα, 7 Σεπτεμβρίου 2004. 

 

* ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΝΑΔΕ
* ΓΕΦΥΡΕΣ 2004, 16 Οκτωβρίου 2004

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2004 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας -ΙΝΑΔΕ.
Τα μέλη του Ινστιτούτου εξέλεξαν το νέο Δ.Σ. την πειθαρχική και εξελεγκτική επιτροπή του Ινστιτούτου.

Το Δ.Σ. του Ινστιτούτου στην πρώτη συνεδρία του με σκοπό την σύσταση σε σώμα αποφάσισε την νέα του σύνθεση.
Στη θέση του Προέδρου επανεξελέγη ομόφωνα ο Κώστας Ζαϊμης, Οικονομολόγος με αντιπροέδρους τον Γιάννη Ταλούμη και τον Ανδρέα Κουνινιώτη ενώ δυο νέα μέλη είναι ο Γιάννης Μήτσιος, στέλεχος του ΑΘΗΝΑ 2004, Πολιτικός Επιστήμονας και Συγγραφέας και η Κυριακούλα Τσούνη τέως Πρόεδρος ΕΛΟΤ.

Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι:
Δημήτρης Πελέκης, δικηγόρος Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.,
Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, δημοσιογράφος, Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Τύπου,
Φωκίων Ζαΐμης, Πρόεδρος iForce Επικοινωνίες Α.Ε.,
Πέτρος Μαντάς, Αρχιτέκτων - Επιχειρηματίας,
και αναπληρωματικά μέλη είναι οι:
Θεοδόσιος Παλάσκας, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου,
Πάρις Γιαννίκος, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος,
Χάρης Αντωνίου, Επιχειρηματίας,
Γεώργιος Μουτούσης, Οδοντίατρος,
Παναγιώτης Νόιφελτ, Πρόεδρος Ανεξάρτητου Συμβουλίου Τεχνών,
Βασίλης Καρκούλιας, Δρ. Μηχανικός, Επιχειρηματίας,
Μιχάλης Αγγέλου, Οφθαλμίατρος, Λέκτορας Παν/μιου Ιωαννίνων.


Σε συνέχεια της ιδιαίτερης επιτυχίας που είχαν τα συνέδρια "ΓΕΦΥΡΕΣ 2002 και 2003", το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΝΑΔΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση του Συνεδρίου "ΓΕΦΥΡΕΣ 2004"στις 16 Οκτωβρίου 2004 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Το συνέδριο συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την συνεργασία των δήμων της περιοχής (Πάτρα, Ρίο, Αντίρριο, Ναύπακτος) και των Νομαρχιών Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.
Φέτος το συνέδριο θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές, πάντα με άξονα την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας και των ωφελειών από τα μεγάλα έργα υποδομής που συντελούνται. Ειδικά λόγω της διοργάνωσης της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Πάτρα 2006" θα αφιερωθεί μια ενότητα του συνεδρίου στον Πολιτισμό.

Σχετικά με το ΙΝΑΔΕ
Το νέο Δ.Σ. και οι στόχοι του ΙΝΑΔΕ όπως αναφέρονται στο καταστατικό, βρίσκονται διαθέσιμα στο site του Ινστιτούτου: www.inade.gr που επιμελείται η εταιρεία SATSPEED και ο καλλιτέχνης Αριστείδης Μπαλάνος (www.e-psychi.com). Το ΙΝΑΔΕ συστάθηκε με πρωτοβουλία 103 προσωπικοτήτων από τους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας Κορινθίας και Αρκαδίας, με σκοπό την επεξεργασία οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων που απασχολούν τον πολίτη, μέσα από την οργάνωση δημοσίων συζητήσεων, ενημερωτικών εκδηλώσεων και προτάσεων.

© 2003 Όλα τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών και τα λογότυπα που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών.

Εταιρική Επικοινωνία & Επιμέλεια Οργάνωσης:
iForce Επικοινωνίες Α.Ε.
Ακαδημίας 28, 106 71 Αθήνα
Τηλ: +30.210.339.2500 - Φαξ: +30.210.339.2318
office@iForce.grwww.iForce.gr

 

Πίσω στα Νέα - Δελτία Τύπου